Muokkaa CAA -tietuetta

Muokkaa olemassa olevaa CAA -tietuetta (Certification Authority Authorization tietue), jos sinun tarvitsee muuttaa tietoja, jotka määrittävät, mikä varmenteen myöntäjä voi myöntää SSL -varmenteita verkkotunnukselle. CAA -tietueen tiedot ovat yleensä saatavilla SSL -palveluntarjoajaltasi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen muokkaamista varten Muokkaa muokkaamasi CAA -tietueen vieressä.
  4. Anna CAA -tietueesi SSL -palveluntarjoajan tiedot:
    • Nimi : CAA -tietueen verkkotunnus tai aliverkkotunnus. Lisää @ kirjoittamalla CAA -tietue pääverkkotunnukseesi.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
    • Lippu : Valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
      • 0 : Käytetään CAA -vakiotietueisiin, joissa Tunniste on issue , issuewild tai iodef .
      • 128 : Käytetään epätyypillisissä CAA-tietueissa, joissa Tunniste ei ole -kohta, issuewild tai iodef .
    • Tunniste : Valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista tai kirjoita Tunniste manuaalisesti.
      • ongelma : valtuuttaa nimenomaisesti yhden varmenteen myöntäjän myöntämään minkä tahansa tyyppisen varmenteen isäntänimelle ( Nimi -kenttään annettu arvo).
      • issuewild : Valtuuttaa yhden varmenteen myöntävän viranomaisen myöntämään vain yleisvarmennetta isäntänimelle ( Nimi -kenttään annettu arvo).
      • iodef : Määrittää menetelmän, jota varmenneviranomaiset voivat käyttää virheellisten varmennepyyntöjen ilmoittamiseen.
      • Syötä tunniste manuaalisesti, jos Lippu -asetuksena on 128.
        • Tunniste voi koostua vain kirjaimista ja numeroista.
        • Tunnisteen tulee olla isoja kirjaimia, mutta se ei saa erottaa kirjainkoon erikseen.
    • Verkkotunnus : Anna valitsemasi tunnistetyypin mukaisesti vastaava varmenteen myöntäjä tai URI. Kirjoita puolipiste (;), jotta jokin CA ei voi myöntää vastaavaa varmennetyyppiä.
      • issue or problemwild : Anna varmenteen myöntäjä, jolla on oikeus luoda varmenne tälle verkkotunnukselle.
        Vain sisäinen sisältö : GoDaddy voi myöntää varmenteita verkkotunnuksille, kun Verkkotunnus -kentän nimeksi on määritetty godaddy.com tai starfieldtech.com .
      • iodef : Anna täysi URI, jolla määritetään menetelmä, jota varmenteen myöntäjät voivat käyttää raportoimaan virheelliset varmennepyynnöt, kutenhttps://coolexample.com/path tai mailto: jane@coolexample.com .
    • (Valinnainen) Lisää parametri : Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat antaa CAA -tietueellesi lisäparametreja.
    • CAA RDATA : Anna täydellinen CAA -tietue SSL -palveluntarjoajalta, ja me täytämme yksittäiset kentät automaattisesti. Tai kun olet täyttänyt yksittäiset kentät, toimitamme tässä täydelliset CAA -tietueet, joita voit kopioida.
  5. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Jos verkkotunnuksessasi ei ole CAA -tietueita, kuka tahansa varmenneviranomainen on valtuutettu myöntämään varmenteen verkkotunnukselle. Yhden tyhjän ongelmatunnisteen antaminen estää kaikkia varmenneviranomaisia myöntämästä varmenteita verkkotunnuksellasi.
  • Poista tai lisää CAA -tietue milloin tahansa.