Muokkaa DNS -mallipohjaa

Muokkaa DNS -mallipohjien tietoja tai lisää uusia tietueita mallipohjaan milloin tahansa. Mallien avulla voit lisätä useita DNS -tietueita kerralla yksittäisten tietueiden lisäämisen sijaan jokaiselle verkkotunnukselle.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse DNS > DNS -mallit .
    dns -mallipohjat -valikkovaihtoehto
  3. Valitse haluamasi mallin vierestämuokkaa dns -mallikuvaketta Muokkaa mallipohjaa -kuvake.
  4. Valitse muokattavan tietueen vierestämuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake. Tai lisää uusi tietue mallipohjaan valitsemalla LISÄÄ.
  5. Valitse Tallenna, kun olet tehnyt muutokset.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.