No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa DNS -mallipohjaa

Muokkaa DNS -mallipohjien tietoja tai lisää uusia tietueita mallipohjaan milloin tahansa. Mallien avulla voit lisätä useita DNS -tietueita kerralla yksittäisten tietueiden lisäämisen sijaan jokaiselle verkkotunnukselle.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse DNS > DNS -mallit .
    dns -mallipohjat -valikkovaihtoehto
  3. Valitse haluamasi mallin vierestämuokkaa dns -mallikuvaketta Muokkaa mallipohjaa -kuvake.
  4. Valitse muokattavan tietueen vierestämuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake. Tai lisää uusi tietue mallipohjaan valitsemalla LISÄÄ.
  5. Valitse Tallenna, kun olet tehnyt muutokset.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.