Muokkaa DS -tietuetta

Muokkaa DS -tietueitasi , jos haluat tehdä muutoksia nykyisiin asetuksiin. Ainoa kerta, kun voit muokata DS-tietueita manuaalisesti GoDaddy-palvelussa rekisteröidyille verkkotunnuksille, on se, että verkkotunnukset käyttävät kolmansien osapuolien (ei GoDaddy) nimipalvelimia, joissa on käytössä DNSSEC.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Valitse DNSSEC kohdastalisää valikkokuvaketta Lisää -valikko.
    valitse toissijaiset verkkotunnukset
  5. Valitse DS -tietueet -sivullamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake päivitettävän tietueen vieressä.
  6. Tee muutoksia mihin tahansa asetukseen:
    • Avaintunniste : Alle 65536 numerosarja, joka tunnistaa tämän verkkotunnuksen DNSSEC -tietueen. Syötä numeerinen merkkijono annettuun kenttään.
    • Algoritmi: Salausalgoritmi, joka luo allekirjoituksen. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest Type (Digestityyppi) : Algoritmityyppi, joka muodostaa yhteenvedon. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest : Katsaus on numero- ja kirjainjono. Anna numero ja kirjainmerkkijono annettuun kenttään.
  7. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.