Muokkaa DS -tietuetta

Muokkaa DS -tietueitasi , jos haluat tehdä muutoksia nykyisiin asetuksiin. Ainoa kerta, kun voit muokata DS-tietueita manuaalisesti GoDaddy-palvelussa rekisteröidyille verkkotunnuksille, on se, että verkkotunnukset käyttävät kolmansien osapuolien (ei GoDaddy) nimipalvelimia, joissa on käytössä DNSSEC.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitse DNSSEC kohdastalisää valikkokuvaketta Lisää -valikko.
    valitse toissijaiset verkkotunnukset
  4. Valitse DS -tietueet -sivullamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake päivitettävän tietueen vieressä.
  5. Tee muutoksia mihin tahansa asetukseen:
    • Avaintunniste : Alle 65536 numerosarja, joka tunnistaa tämän verkkotunnuksen DNSSEC -tietueen. Syötä numeerinen merkkijono annettuun kenttään.
    • Algoritmi: Salausalgoritmi, joka luo allekirjoituksen. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest Type (Digestityyppi) : Algoritmityyppi, joka muodostaa yhteenvedon. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest : Katsaus on numero- ja kirjainjono. Anna numero ja kirjainmerkkijono annettuun kenttään.
  6. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.