No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa DS -tietuetta

Kun olet lisännyt DS -tietueen , voit tehdä siihen muutoksia milloin tahansa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse Lisäominaisuudet -kohdasta DNSSEC .
  5. Valitse DS -tietueet -sivullamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake päivitettävän tietueen vieressä.
  6. Tee muutoksia mihin tahansa asetukseen:
    • Avaintunniste : Alle 65536 numerosarja, joka tunnistaa tämän verkkotunnuksen DNSSEC -tietueen. Syötä numeerinen merkkijono annettuun kenttään.
    • Algoritmi: Salausalgoritmi, joka luo allekirjoituksen. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest Type (Digestityyppi) : Algoritmityyppi, joka muodostaa yhteenvedon. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta.
    • Digest : Katsaus on numero- ja kirjainjono. Anna numero ja kirjainmerkkijono annettuun kenttään.
  7. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.