Muokkaa verkkotunnusprofiilia

Muokkaa verkkotunnusprofiiliesi asetuksia muuttaaksesi tiettyjä tietoja. Kaikki profiiliin tekemäsi muutokset otetaan automaattisesti käyttöön kaikissa profiiliin tällä hetkellä määritetyissä verkkotunnuksissa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Profiilit -kuvake verkkotunnusluettelosi yläpuolelta, valitse muokattava profiili ja valitse sitten Muokkaa profiilia .
    valitse Muokkaa profiilia
  3. Mukauta profiilisi asetuksia. Jos valitset Ei määritetty , tätä profiilia käyttävien verkkotunnusten asetuksia ei muuteta, ja ne säilyttävät nykyiset asetuksensa.
    • Verkkotunnuksen oletusasetukset : Valitse automaattisen uusimisen ja verkkotunnuksen lukituksen oletusasetukset.
    • Yhteystiedot : Anna yhteystiedot, joita käytetään tähän profiiliin määritetyissä verkkotunnuksissa.
    • Nimipalvelimet : Valitse, käytetäänkö GoDaddy-nimipalvelimia vai annetaanko mukautettuja kolmansien osapuolten nimipalvelimia.
    • Välitys : Määritä verkkotunnuksen välitys uudelleenohjaamaan vierailijat toiselle verkkosivustolle.
  4. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna . Kaikki tällä hetkellä tähän profiiliin määritetyt verkkotunnukset päivittyvät automaattisesti uusiin asetuksiin.