Muokkaa esimääritettyä profiilia

Kun olet luonut esimääritetyn profiilin , voit muokata profiilin asetuksia. Kun olet tallentanut profiilimuutokset, kukin määritetty verkkotunnus päivitetään asetusten yhdenmukaisuuden takaamiseksi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Asetukset -valikosta Ennalta määritettyjen profiilien hallinta
    hallita esimääritettyjä profiileja
  3. Valitse olemassa oleva esimääritetty profiili, jota haluat muokata.
  4. Muokkaa käytettävissä olevien kenttien nykyisiä asetuksia.
  5. Kun mukauttaminen on valmis, napsauta Tallenna .