No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa esimääritettyä profiilia

Kun olet luonut esimääritetyn profiilin , voit muokata profiilin asetuksia. Kun olet tallentanut profiilimuutokset, kukin määritetty verkkotunnus päivitetään asetusten yhdenmukaisuuden takaamiseksi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Asetukset -valikosta Ennalta määritettyjen profiilien hallinta
    hallita esimääritettyjä profiileja
  3. Valitse olemassa oleva esimääritetty profiili, jota haluat muokata.
  4. Muokkaa käytettävissä olevien kenttien nykyisiä asetuksia.
  5. Kun mukauttaminen on valmis, napsauta Tallenna .