Muokkaa HTTPS -tietuetta

Voit muokata DNS -vyöhyketiedostosi olemassa olevan HTTPS -tietueen tietoja milloin tahansa. HTTPS -tietueet kertovat selaimelle nimenomaisesti yhteyden muodostamisesta HTTPS: n kautta, mikä auttaa sivustosi sivuja latautumaan nopeammin ja turvallisemmin.

Huomautus: GoDaddy tukee HTTPS -tietueita vain Alias -tilassa, joten tietueen prioriteetti on aina 0 .
  1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse valintaruudut niiden DNS -tietueiden vierestä, joita haluat muokata, ja valitse sitten Muokkaa .
    • Valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen muokkaamista varten Muokkaa yksittäisen tietueen vieressä, jos haluat muokata yksittäistä tietuetta sen sijaan.
  5. Anna HTTPS -tietueesi tiedot.
    • Nimi : Tietueen isäntänimi tai etuliite, ilman verkkotunnusta. Kirjoita & commat; lisätäksesi tietueen pääverkkotunnukseesi tai antamalla etuliitteen, kuten www .
    • Prioriteetti : Prioriteetti on aina 0 , koska tällä hetkellä tuemme HTTPS -tietueita vain Alias -tilassa.
    • Arvo : Anna verkkotunnus, johon HTTPS -tietue osoittaa.
    • TTL (Time to Live) : Aika, jonka palvelimen pitäisi tallentaa tiedot välimuistiin ennen päivittämistä. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. (Valinnainen) Valitse Lisää lisää tietueita lisätäksesi useita DNS -tietueita samanaikaisesti. Jos muutat mieltäsi, valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen poistamiseksi Poista poistaaksesi kaikki tietueet, joita ei ole vielä tallennettu.
  7. Vahvista muokkaukset valitsemalla Tallenna . Jos lisäsit useita tietueita samanaikaisesti, valitse Tallenna kaikki tietueet .
    • Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus (2SV) on ollut kytkettynä päälle vähintään 24 tunnin ajan, anna tekstiviestitse lähettämämme koodi tai todennussovelluksen näyttämä koodi. Muussa tapauksessa anna rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen lähettämämme kertakäyttöinen salasana.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.