Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa jälleenmyyjän julkisivun navigointivalikkoa

Mukautettu julkisivun navigointivalikkosi voi parantaa asiakkaasi kokemusta toimialakohtaisilla avainsanoilla ja ainutlaatuisilla sivuilla. Voit mukauttaa navigointivalikkosi ja lisätä sivuja, muokata tuoteluokkien nimiä, muuttaa sivujen URL -osoitteita ja säätää tuotetarjonnan näkyvyyttä.

Huomautus: Valikkoon tehdyt mukautetut lisäykset eivät käännä niitä, ja ne näytetään kaikille markkinoille valikkovaihtoehdoissa käytetyllä kielellä.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Asetukset ja napsauta sitten Navigointi .
    mukauttaa julkisivun navigointia
  3. Suorita jokin seuraavista:
  4. Näytä tai piilota luokat

Napsauta kuvakettasilmäkuvake tuoteluokan vasemmalle puolelle, jolloin koko luokka piilotetaan kaupan julkisivun navigointivalikosta. Voit napsauttaa silmäkuvaketta uudelleen, jos haluat tuoteluokan näkyvän navigointikentässä.

Muokkaa tuote- ja luokkavalikoita

Voit muokata tuote- ja luokkavalikoita auttamaan asiakkaitasi löytämään tarvitsemansa tuotteet ja tarjoamaan yhtenäisen navigointikokemuksen koko kaupan julkisivulla. Jos haluat muokata tuoteluokkaa, napsauta Muokkaa ja täytä seuraavat tiedot:

• Muokkaa ylätason tuoteluokan nimeä lyhyeksi (yhdellä tai kahdella sanalla) alla olevan alaluokan tuotteista tai sivuista.
    • Napsauta kuvakettasilmäkuvake piilottaa tai näyttää tuotteen tai sivun kaupan julkisivun navigointivalikossa.
    • Muokkaa tuotteiden alaluokkien nimiä, jotta tuote tai sivun nimi houkuttelee asiakkaita.
    • Muokkaa osoiterivillä näkyvää URL -osoitetta tuotesivulla käydessäsi, mikä voi parantaa hakukoneoptimoinnin sijoituksia ja tarjota markkinointimateriaalia mukautettujen tuotesivujen kautta.
    • Lisää uusi tuotteiden alaluokka napsauttamalla Lisää uusi linkki , esimerkiksi jos myyt tuotteita tai palveluita muulta yritykseltä kuin GoDaddy.

Huomautus: Ylätason luokkien nimet näkyvät ensisijaisessa navigointivalikossa. Tuotteiden alaluokat näkyvät avattavina vaihtoehdoina ylätason luokan alla.

5. Lisää mukautettuja luokkia

Luo ylätason luokka ja alaluokat napsauttamalla Lisää uusi luokka. Uudet luokat voivat erottaa kaupan julkisivun kilpailijoista, joilla on ainutlaatuisia tuotteita tai palveluja.
    lisää uusi luokka

Lisää linkkejä

Napsauta Lisää uusi linkki lisätäksesi mukautetun sivun kauppasi julkisivulle, kuten Tietoja meistä -sivun. Voit luoda linkin omaan, julkiseen WordPress -laajennuksellamme tai sovellusliittymillämme rakennettuun julkisivuun.
    lisää uusi linkki

6. Jos haluat kumota muutokset, napsauta kuvakettapalauta oletukset joka palauttaa navigointivalikon oletusasetukset.
  7. Vahvista muutokset napsauttamalla Julkaise . Muutosten näkyminen kaupan julkisivun valikossa kestää muutaman minuutin.