GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa kampanjaryhmän nimeä

1. Etsi Kampanjat -osiossa ryhmä oikealla olevasta sivupalkista.
  2. Vie hiiri ryhmän nimen oikealla puolella olevien numeroiden päälle. Numerot katoavat ja korvataan kynäkuvakkeella. Napsauta kynäkuvaketta.
  3. Vanha otsikko korostetaan automaattisesti muokkausta varten. Kirjoita mitä haluat ja paina näppäimistön Return -näppäintä:
  4. Ryhmän nimi on korostettu muokattavaksi. Paina Return -painiketta, kun tekstin muokkaus on valmis.