Muokkaa kankaassa

Voit muokata projekteja kankaalla. Joka kerta, kun avaat mallin tai aloitat uuden projektin alusta, käytät kangasta.

Täällä voit lisätä ja muokata tekstiä, kuvia ja videoita, työskennellä kerrostyökalujen avulla, kuten taustan peittäminen tai sekoittaminen, säätää kuva -asetuksia ja paljon muuta.

Olemassa olevan projektin muokkaaminen:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Valitse näytön alaosasta Projektit ja valitse sitten projekti, jonka parissa haluat työskennellä.

Sinun kangas