Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muokkaa lahjakortteja

Käytä lahjakortin muokkausnäyttöä olemassa olevien lahjakorttien muokkaamiseen ja lahjakortin PDF -tiedoston luomiseen. Voit myös muokata Yleisiä tietoja , mukaan lukien lahjakortin päivämäärä, vanhenemispäivä ja tila, Ostajan tiedot ja Vastaanottajan tiedot .

Huomautus: Voit muokata lahjakorttimalleja, niihin liittyviä tuotteita tai arvoja vain, jos lahjakortti on luotu manuaalisesti . Myöskään lahjakorttimallin, tuotteen tai arvon muokkaaminen ei ole mahdollista, jos lahjakorttiin on lisätty lunastuksia tai mitätöinteja .
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Siirry WooCommerce -palveluun ja valitse Lahjakortit .
  3. Varmista, että olet Lahjakortit -välilehdellä näytön yläosassa.
  4. Valitse lahjakortti luettelosta napsauttamalla lahjakortin numeroa tai Muokkaa -linkkiä.
  5. Tee haluamasi muokkaukset.
  6. Luo lahjakortti uudelleen valitsemalla näytön oikealla puolella olevasta Lahjakortin toiminnot -osan avattavasta valikosta Luo PDF .
  7. Valitse Tallenna lahjakortti .