No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa Microsoft 365 -sähköpostialiasta

An email alias on ylimääräinen sähköpostiosoite, joka ohjaa sähköpostit yhteen postilaatikkoon. Lue lisää sähköpostialiasten muokkaamisesta Sähköposti ja Office -koontinäytöltä.

1. Kirjaudu Sähköposti ja Office -koontinäyttöön.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja > Sähköpostialiakset .
    Microsoft 365 -hallinta -välilehti avautui näyttämään Sähköpostialiakset
  3. ValitseLyijykynä -painike kynänappi sen sähköpostialiaksen vieressä, jota haluat muuttaa.
  4. Päivitä sähköpostialias muokkaamalla nimeä. Jos sinulla on useita verkkotunnuksia, voit vaihtaa myös aliaksen verkkotunnuksen.
  5. Valitse Tallenna.
  6. Jos haluat jatkaa alkuperäisen sähköpostialiaksen ja päivitetyn aliaksen käyttöä, valitse Kyllä, Säilytä se, Liian . Jos ei, valitse Ei, kiitos . Aliasi ohjaa nyt viestit ensisijaiseen Saapuneet -kansioon.