Muokkaa mukautettuja isäntänimiä

Muokkaa olemassa olevia isäntänimiä , jos haluat muuttaa nykyisiä asetuksia. Nämä muutokset vaikuttavat niihin liittyviin nimipalvelinasetuksiin, ja muutoksesi vaikuttavat kaikkiin verkkotunnuksiin, jotka käyttävät tällä hetkellä nimipalvelimia. Ole varovainen ja tarkista asetuksesi ennen isäntänimien poistamista.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitse Isäntänimet-kohta enemmän-valikkokuvake Enemmän-valikosta.
    valitse toissijainen dns
  4. Valitsemuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake muokattavan isäntänimen vieressä.
  5. Tee muutokset ja valitse sitten Tallenna .

Huomautus: Et voi poistaa isäntänimiä, jotka ovat tällä hetkellä toisen verkkotunnuksen käytössä. Kaikki tekemäsi muutokset voivat vaikuttaa kyseisten verkkotunnusten toimintaan. Ole varovainen ja varmista asetukset ennen muutosten tallentamista.