Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa mukautettuja PHP -asetuksia Plesk -verkkohotellitililläni

Mukautettujen PHP -asetusten avulla voit hallita muuttujia, kuten latauskokoja, tiedoston aikakatkaisuja ja resurssirajoituksia. Lisämuuttujia voidaan muokata jaetussa Plesk -verkkohotellitilissäsi .user.ini -tiedoston kanssa tai voit muokata yleisiä asetuksia koontinäytössä.

Huomautus: Suorituskykyä ja suojausta ei voi muokata.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  3. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa Tiedostot -välilehteä.
    napsauta tiedostot
  4. Paikanna ja avaa tiedosto, jota haluat muokata.

Huomautus: Jos et näe tiedostoa, jota haluat muokata, sinun on luotava se .

5. Napsauta oikeassa reunassa olevaa kuvaketta ja valitse haluamasi editorin tyyppi avattavasta valikosta.
    Muokkaa tiedostoa napsauttamalla
  6. Muokkaa tiedostoa, napsauta Käytä ja tallenna sitten muutokset napsauttamalla OK.
  7. Varmistaaksesi, että muutoksesi tulevat voimaan, suosittelemme, että kierrätät sovellusalueen .