No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa otsikko- ja alatunnistetekstiä WordPressissä

Voit käyttää WordPress -oletuseditoria muokkaamaan sivun tekstiä, kuten sivuston otsikkoa. Tämä mahdollistaa myös yhteystietojen tai sosiaalisten linkkien muokkaamisen, kun ne ovat alatunnisteessa.

1. Avaa WordPress Editor .
  2. Napsauta vasemmalla Widgetit ja napsauta sitten osaa, joka sisältää muokattavan tekstin, seuraavasti:
    • Otsikkoteksti: Napsauta Sankarilinkkiä .

Vasemmanpuoleinen valikko näyttää nykyisen sankaritekstin .

• Alatunnisteen teksti: Napsauta mallipohjasta sopivaa alatunnistelinkkiä .

Useimmilla malleilla on enemmän kuin yksi alatunniste -linkki, ja käytettävissä olevat vaihtoehdot vaihtelevat valitun mallipohjan mukaan.

Huomautus: Yleiset alatunnisteosat sisältävät yhteystiedot, sosiaaliset linkit ja uutiskirjeen tilauksen.

3. Tee tarvittavat muutokset käytettävissä oleviin kenttiin ja napsauta sitten Tallenna ja julkaise .