Muokkaa sähköpostiosoitteeni asetuksia

Kun olet määrittänyt sähköpostiosoitteen järjestelmässämme, voit muokata sen asetuksia Työtilan hallintakeskuksessa. Voit tehdä muutoksia vain yhteen sähköpostiosoitteeseen kerrallaan.

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskus . Kirjoita GoDaddy-käyttäjänimesi, salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään (työtilan sähköpostiosoitteesi ja salasanasi eivät toimi täällä).
  2. Klikkaus Näytä sähköposti .
  3. Alkaen Työkalut valikossa Näytä kaikki sähköpostisuunnitelmat .
  4. Laajenna sähköpostisuunnitelma, joka sisältää hallinnoitavat osoitteet.
  5. Napsauta sähköpostiosoitetta, jota haluat muokata.
  6. (Valinnainen) Asetukset- välilehdellä voit vaihtaa sähköpostitilin salasanan, jakaa muistitilaa osoitteelle tai tehdä osoitteesta catch-all-osoitteen. Valitse tai syötä seuraavat tiedot:
    • Vaihda salasana - Anna salasanasi tälle osoitteelle.
    • Vahvista salasana -Anna salasanasi uudelleen.
    • Tilaa tälle postilaatikolle - Anna tallennustilan määrä, jonka haluat jakaa tähän osoitteeseen.
    • (Valinnainen) Tee tästä postilaatikosta catchall - Valitse tämä, jos haluat, että tämä sähköposti vastaanottaa kaikki viestit, jotka on osoitettu verkkotunnuksen virheelliseen sähköpostiosoitteeseen.
      Sinulla on esimerkiksi määritetty kolme sähköpostiosoitetta osoitteelle coolexample.com; info@coolexample.com, sales@coolexample.com ja webmaster@coolexample.com, voit määrittää info@coolexample.com catch-all-sähköpostitiliksi. Tämän jälkeen kaikki sähköpostiviestit, jotka on lähetetty osoitteeseen manager@coolexample.com (tai mikä tahansa muu virheellinen sähköpostiosoite), lähetetään catch-all-tilille (info@coolexample.com).
  7. (Valinnainen) Liittyvät tuotteet -välilehdellä voit yhdistää tämän sähköpostiosoitteen muihin tuotteisiin. Valitse tai syötä seuraavat tiedot:
    • Kalenteri - Valitse tämä, jos haluat määrittää tämän sähköpostiosoitteen Calendar -tilillesi. Määritä käytettävä tili ja anna käyttäjänimesi ja salasanasi. Katso lisätietoja kohdasta
      .
    • Online Storage - Valitse tämä, jos haluat määrittää tämän sähköpostiosoitteen Online Storage -tiliäsi varten. Määritä käytettävä tili ja anna käyttäjänimesi ja salasanasi.
  8. (Valinnainen) Lisäasetukset -välilehdellä voit määrittää tämän sähköpostiosoitteen lisäasetukset. Anna tai valitse seuraava:
    • Send CC To (Lähetä kopio) - Anna sähköpostiosoite (t), joille haluat lähettää kopion jokaisesta tämän viestin vastaanottamasta sähköpostiviestistä. Erota useita osoitteita pilkuilla.
    • SMTP -välitykset päivässä - Valitse enimmäismäärä viestejä päivässä, jotka voit lähettää tästä osoitteesta.
  9. (Valinnainen) Automaattinen vastaus -välilehdellä voit lähettää automaattisen vastauksen kaikkiin tähän osoitteeseen lähetettyihin sähköpostiviesteihin. Valitse tai syötä seuraavat tiedot:
    • Käytä automaattista vastaajaa - Aktivoi automaattiset viestit valitsemalla tämä.
    • Viesti - Kirjoita viesti, jonka haluat lähettää.
    • Lähettäjän nimi - Valitse tämä sähköpostiosoite, josta haluat lähettää automaattisen vastauksen, tai valitse Mukautettu nimi ja anna toinen sähköpostiosoite, josta haluat lähettää vastauksen.
    • Aihe - Valitse Alkuperäinen aihe tai valitse Mukautettu aihe ja anna aihe.
    • Aloitusaika - Valitse Aloita nyt tai valitse Aloita päällä ja valitse aloituspäivä.
    • Päättymisaika - Valitse Ei lopetusaikaa tai valitse Lopeta ja valitse lopetuspäivä.
    • Vastaa Taajuus - Valitse vastauksen taajuus Auto Vastaa viestiin.
  10. Vahvista muutokset napsauttamalla OK. Muutosten tuleminen voimaan voi kestää 15 minuuttia.