Muokkaa osion tai osaryhmän sisältöä

Voit muokata osion tai osaryhmän sisältöä muuttaaksesi sivustosi ulkoasua. Tähän sisältyy tekstin muokkaaminen, osaryhmien siirtäminen tai poistaminen tai kuvien päivittäminen.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse esikatseluikkunassa osio, jota haluat muokata. Jos et näe haluamaasi osaa, lisää osio .
  5. Huomautus:
    • Osio, jota muokkaat, on korostettu, ja oikeanpuoleiseen kulmaan ilmestyvät soveltuvat kuvakkeet.
    • Siirrä osiota ylös tai alas nuolilla.
    • Muuta asettelua valitsemalla Asettelu.
    • ValitseKebab -asetukset -valikon kuvake Asetukset -valikossa voit kopioida, siirtää tai poistaa osion.

Näyttökuva osioasetuskuvakkeesta, kun osa on valittu
  6. Jos muokkaamassasi osiossa on useita osaryhmiä, valitse osaryhmä ja käytä muokkauksia oikean kulman kuvakkeilla.
  7. Huomautus:
    • Siirrä osaa vasemmalle tai oikealle nuolilla.
    Poista osaryhmä valitsemalla Poista.
    • Lisää uusi osaryhmä valitsemalla Lisää toinen.

Näyttökuva osioiden ryhmävalikosta
  8. Jos haluat muokata osion tai osaryhmän tekstiä, korosta teksti, jota haluat muuttaa, ja käytä sitten käytettävissä olevia muotoiluvaihtoehtoja (fontin koko, lihavointi, kursivointi, linkit, luettelomerkit ja numerot).
  9. Jos haluat muuttaa kuvaa tai muokata sitä, avaa oikea ruutu, jossa voit korvata kuvan, valitsemalla se esikatseluikkunasta.
  10. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Näytä tulokset valitsemalla Esikatselu. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi .