Muokkaa SPF -tietuetta

Muokkaa olemassa olevaa SPF -tietuetta , TXT -tietueen tyyppiä, verkkotunnuksessasi, jotta voit muuttaa sähköpostin jakelusääntöjä. SPF -tietueet auttavat tunnistamaan, mitkä postipalvelimet saavat lähettää sähköpostia verkkotunnuksesi puolesta.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen muokkaamista varten Muokkaa sen TXT (SPF) -tietueen vieressä, jota olet muokkaamassa. Muista, että SPF -tietueet ovat eräänlainen TXT -tietue.
  4. Muokkaa SPF -tietueen tietoja:
    • Nimi : Tietueen isäntänimi. Kirjoita @ , jos haluat lisätä SPF -tietueen pääverkkotunnukseesi, tai anna etuliite, kuten posti .
    • Arvo : Käytettävä SPF -sääntö. Esimerkiksi kirjoittamalla v = spf1 mx -all tarkoittaa, että sähköpostit ovat sallittuja postipalvelimestasi eivätkä muut. SPF-tietueissa on oltava alle 512 merkkiä, ja vain UTF-8-merkkejä tuetaan.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  5. Päivitä asetukset valitsemalla Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.