Muokkaa Squaresta tuotuja tuotteita

Kun olet tuonut Square-tuotteita Website Builder -verkkokauppaasi, saatat haluta muokata tai lisätä tuotetietoja. Tällä hetkellä kaksisuuntainen synkronointi Squaren ja verkkokaupan välillä toimii rajoitetusti, mutta pyrimme parantamaan toimintoa.

Huomautus: Tämä toiminto ei ole käytettävissä mobiililaitteilla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Kun kauppasi tulee näkyviin, valitse Hallitse kauppaa.
  3. Valitse Kauppa ja seuraavaksi Kaikki tuotteet.
    valitse Kaikki tuotteet
  4. Valitse Kaikki tuotteet -välilehdellä Quick Edit. (Tiettyä tuotetta ei tarvitse valita.)
    valitse Quick Edit
  5. Muokataksesi Squaresta tuotuja tuotteita, napsautaLuokka-valikkoa, niin voit käyttää tuotteelle olemassa olevia verkkokaupan luokkia. (Jos haluat lisätä useamman kuin yhden luokan, paina vaihtonäppäintä samalla kun napsautat.)
    valitse luokkavalikosta
  6. Voit lisätä verkkokaupan tietoja, kuten tuotenimen tai hinnan valkotaustaisiin kenttiin, mutta tiedot eivät synkronoidu Square-tilillesi. Harmaita kenttiä, kuten Määrä, ei voi muuttaa verkkokaupassa, vaan ainoastaan Square-tilin kautta.
    valitse luokkavalikosta

Huomautus: Verkkokauppa päivittää Määrä-kentän 15 minuutin välein, jos Square-tilillä tapahtuu muutoksia. Jos muutoksia ei tapahdu, verkkokauppa tarkistaa kentän 30 minuutin kuluttua, sitten 45 minuutin ja 60 minuutin kuluttua.

7. Jos haluat muokata kenttiä, joita ei näytetä kohdassa Pikamuokkaus, esimerkiksi tuotekuvauksia, valitse Tallenna. Kun Kaikki tuotteet -näkymä tulee näkyviin, napsauta minkä tahansa Squaresta tuodun tuotteen nimeä (näkyvät Myyntikanavat-sarakkeessa).
    valitse yksittäinen tuote
  8. Käytä yksittäisen tuotteen näkymää lisätäksesi tai muuttaaksesi valkotaustaisten kenttien tietoja.
    muokkaa saatavilla olevia kenttiä

Huomautus: Square-tuotteiden inventaario asetetaan Square-tililtä, ei verkkokaupan Inventaario ja vaihtoehdot -palkista.

9. Kun olet valmis, valitse Tallenna.