Teeman asetusten mukauttaminen WordPress-sivustossa

Voit muuttaa WordPress-sivustosi ulkoasua ja tuntumaa mukauttamalla teeman asetuksia WordPress-koontinäytöstä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ulkoasu ja sitten Mukauta .

Huomaa: jos valittuasi Ulkoasun näet kohdan Editori etkä kohtaa Mukauta, voit lukea lisää teeman asetusten muuttamisesta uudessa sivustoeditorissa tästä artikkelista.

3. Täältä voit tehdä muutoksia seuraaviin sivustosi osiin:
    • Sivuston luonne (logo, sivuston otsikko, tunnuslause, sivustokuvake)
    • Sivustosuunnittelu
    • Otsikko
    • Alatunniste
    • Sosiaalinen media
    • Sivuston asetukset
    • Aloitussivun asetukset
    • Ylimääräinen CSS

Edellä luetellut vaihtoehdot ovat saatavilla Go-teemassamme. Nämä vaihtoehdot voivat vaihdella sivustossa käyttämäsi teeman mukaan.

4. Tallenna muutokset valitsemalla Julkaise.