Muokkaa tiedostoja Linux -verkkohotellitililläni

Näin voit käyttää cPanel File Manager -ohjelmaa tekstipohjaisten tiedostojen sisällön muokkaamiseen Linux-verkkohotellitililläsi.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli -kohdasta Hallitse sen Linux -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Verkkosivustot -kohdasta Tiedostonhallinta sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Selaa cPanel -tiedostonhallinnassa hakemistopuun avulla tiedostoa, jota haluat muokata.
  5. Napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Muokkaa .
  6. (Valinnainen) Valitse haluamasi koodausvaihtoehdot ja valitse sitten Muokkaa .
  7. Muokkaa tiedostoa ja valitse sitten Tallenna muutokset .
  8. Palaa tiedostonhallinnan pääsivulle valitsemalla Sulje.