Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muokkaa tiedostoja Windows -verkkohotellissa

Voit muokata minkä tahansa tekstipohjaisen tiedoston sisältöä Windows-verkkohotellitililläsi.

Huomautus: Ennen muutosten tekemistä suosittelemme, että luot kopion tiedostoistasi .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Alla Web Hosting vieressä Windows Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
  3. Valitse Plesk -hallinta .
  4. Valitse Tiedostot .
  5. Valitse tiedostoluettelosta tiedosto, jota haluat muokata, ja valitse sitten Muokkaa Tekstieditorissa .
  6. Tee muutokset ja valitse OK .