Muokkaa toimintapainiketta

Toimintapainikkeiden avulla asiakkaasi voivat soittaa sinulle, lähettää sinulle sähköpostia tai siirtyä suoraan johonkin tiettyyn osioon tai tietylle sivulle verkkosivustossasi – tai myös johonkin toiseen sivustoon. Niiden avulla voit myös esitellä haluamiasi tuoteluokkia (kuten “Esittelyssä olevat tuotteet” tai “Uudet tuotteet”).

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry osioon, joka sisältää toimintapainikkeen, tai lisää osio.

Huomautus: Monet (mutta eivät kaikki) osiot sisältävät toimintapainikkeita. Lisää Esittely- tai Sisältö-osio, jos haluat korostaa jotakin painiketta tekstin jälkeen.

5. Valitse painike verkkosivustossasi tai valitse Toimintapainike paneelissa.
  6. Ota asetus Näytä toimintapainike käyttöön (tai poista se käytöstä) paneelissa napsauttamalla sen vieressä olevaa vaihtopainiketta.
  7. Muokkaa painikkeen selitteen tekstiä – käytä selkeitä käskysanoja.

Huomautus: Mitä lyhyempi selite on, sitä todennäköisemmin se luetaan. Jos mahdollista, käytä enintään 25 merkkiä.

8. Valitse, minne haluat painikkeen linkin johtavan: tietylle sivustosi sivulle tai tiettyyn osioon, jonkin toisen verkkosivuston URL-osoitteeseen, määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, tai johonkin tuoteluokkaasi.
  9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.

Lisätietoja

• Jos haluat muuttaa ensisijaisten ja toissijaisten painikkeidesi ulkoasua, valitse Teema > Painikkeet. Tämän jälkeen voit valita, miltä haluat ensisijaisten painikkeidesi (joita käytetään tärkeisiin toimintoihin, kuten “Tilaa"-painike) ja toissijaisten painikkeidesi (joita käytetään tukityyppisiin toimintoihin, kuten “Lisätietoja") näyttävän. Voit myös halutessasi käyttää painikkeissasi oman teemasi väriä.
  • Muokkaa tekstiä, jos haluat myös linkittää jonkin sivun (tai osion), jonkin muun URL-osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai kauppaasi sisältyvän tuotteen.
  • Jos haluat käyttää valokuvaa tai muuta kuvaa, näin voit linkittää kuvan verkkosivulle.