Muokkaa toimintapainiketta

Toimintapainikkeilla asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä, varata tapaamisen tai siirtyä suoraan eri osioihin verkkosivustosi tai muun sivuston sivuilla. Toimintapainikkeiden avulla voit myös esitellä haluamiasi tuoteluokkia (kuten Esittelyssä olevat tuotteet tai Uusia tuotteita).

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry osioon, joka sisältää toimintapainikkeen, tai lisää osio. Monet (mutta eivät kaikki) osiot voivat sisältää toimintapainikkeita. Voit korostaa toimintapainiketta esittely- tai sisältöosioissa.
  5. Valitse olemassa oleva toimintapainike verkkosivustossasi tai lisää toimintapainike valitsemalla Toimintapainike kyseisen osion ominaisuuspaneelissa.
  6. Ota asetus Näytä toimintapainike käyttöön (tai poista se käytöstä) paneelissa napsauttamalla sen vieressä olevaa vaihtopainiketta.
    Näytä toimintapainikkeen vaihtopainike ja toimintapainikkeen kuvausruutu.
  7. Muokkaa kuvausta ja herätä sillä huomiota käyttämällä vahvoja toimintasanoja. Jos mahdollista, käytä enintään 25 merkkiä.
  8. Valitse Yhdistä tai Vastaanota maksuja. Tämä määrittää, mitä tapahtuu painiketta napsautettaessa.
    • Yhdistä: Ohjaa vierailijoita mille tahansa sivulle tai mihin tahansa URL-osoitteeseen, puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Valitse avattavasta Yhdistä kohteeseen -luettelosta:
      • Sivu: Valitse mikä tahansa sivu sivustollasi tai siirrä vierailijoita tiettyyn osioon.
      • Verkkosivuston URL: Anna tekstiruutuun kohteen URL-osoite (kuten kivaesimerkki.com).
      • Puhelin: Valitse suuntanumerosi avattavasta luettelosta ja anna sitten puhelinnumerosi tekstiruutuun.
      • Sähköposti: Määritä toimintapainike esitäyttämään uuteen sähköpostiviestiin sähköpostiosoitteesi vastaanottajaksi sekä halutessasi myös aiherivi ja perusviestiteksti.
      • Tuotteet: Ohjaa vierailija tiettyyn tuoteluokkaan käyttämällä avattavaa Luokat-valikkoa.
  9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.