Office 365 GoDaddyltä Ohje

Muokkaa tunnuksia Shopper-tililtäni

Sähköpostitunnus on vaihtoehtoinen osoite yksittäiselle Saapuneet-kansiolle. Lue, miten voit muokata sähköpostitunnusta GoDaddy-tililtäsi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Hallitse sen sähköpostiosoitteen vieressä, jonka tunnusta haluat muokata.
  3. Napsauta Tunnukset.
  4. Napsauta Muokkaa-painiketta Muokkaa-painike sen tunnuksen kohdalla, jota haluat muuttaa.
  5. Tee muutokset.
  6. Vahvista verkkotunnus.
  7. Valitse Tallenna.

Sinulla on mahdollisuus säilyttää tai poistaa vanha tunnus. Jos haluat säilyttää vanhan tunnuksen, napsauta Kyllä, pidä se käytössä. Jos haluat poistaa sen, napsauta Ei kiitos.

Kun näyttö päivittyy, päivitetyt tunnukset näkyvät tunnusluettelon alaosassa.