Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muokkaa tuotteita Jälleenmyyjäkaupan laajennuksessani

Vaihe 3 - WordPress -hallinta jälleenmyyjille -sarja.

Jälleenmyyjän myymälä -laajennus tuo tuoteluettelon mukaan hintoihin. Voit muokata tuotteitasi laajennuksessa muuttaaksesi niiden nimiä, kuvauksia ja muita ominaisuuksia.

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse WordPress -koontinäytöltä Jälleenmyyjäkauppa .
    Napsauta Jälleenmyyjäkauppa
  3. Vie hiiri tuotteen nimen päälle ja napsauta Muokkaa .
  4. Voit muokata tuotteen nimeä, kuvausta, lisää ostoskoriin -painiketta ja hakukenttää, jos ne menevät suoraan ostoskoriin tai pysyvät sivulla.
  5. Napsauta Päivitä . Kaikki uudet GoDaddy -tuotteet lisätään automaattisesti tuotteisiisi.