Muokkaa tuotteita verkkokaupassani

Kun olet lisännyt fyysisiä tuotteita (tai digitaalisia tuotteita ), tuo tuotteita CSV -tiedostosta , muokkaa tai lisää tuotetietoja.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytöllä Kauppa ja sitten Tuotteet .
  4. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Tuotteet .
  5. Valitse tuotteen nimi muokattavaksi tai valitse Pikamuokkaus .
  6. Lisää tai muuta tietoja missä tahansa muokattavassa kentässä, kuten tuotteen nimi, hinta, luokka, kuvaus tai muut kentät.
    Huomautus: Jos olet sisällyttänyt tuotteeseesi vaihtoehtoja, kuten paitojen koot, muokkaa hintoja valitsemalla vaihtoehdot luetellun tuotteen alapuolelta Pika -muokkaus -näkymästä.
    • Square -käyttäjät: Jos olet tuonut tuotteita Squaresta, harmaita kenttiä, kuten Määrä , ei välttämättä voi muokata. Tuotevarasto asetetaan Square -tilillesi, ei Inventaario & Asetukset -välilehti. Määrä päivittyy 15 minuutin välein, jos Square -tililläsi havaitaan muutoksia. Jos muutoksia ei ole, Verkkomyymälä tarkistaa kentän 30 minuutin välein, sitten 45 minuutin ja 60 minuutin kuluttua.
  7. Kun olet valmis, valitse Tallenna .