Muokkaa verkkotunnuksen välitystä

Kun olet tehnyt verkkotunnuksen välityksen, voit päivittää välityksen asetukset milloin vain.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Vieritä Verkkotunnuksen asetukset -sivulla kohtaan Lisäasetukset ja valitse DNS-hallinta.
    valitse valitse dns-hallinta
  4. Vieritä alas Välitys-osioon.
  5. Valitse välitetyn verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen viereinen lyijykynäkuvake.
  6. Muokkaa olemassa olevia asetuksia tai lisää uudet asetukset.
  7. Valitse Tallenna. Muutoksesi tulevat voimaan seuraavan 24–48 tunnin aikana.

Tähän liittyvä vaihe

• Jos haluat käyttää välitystä myös verkkotunnuksesi www-versiossa, varmista, että www:n A-tietue osoittaa kohteeseen @.