Muokkaa verkkotunnuksen välitystä

Muokkaa jälleenlähetysverkkotunnuksesi asetuksia, jos sinun on muutettava kohde-URL-osoitetta tai lisättävä peite.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Valitse Välitys-kohdassa kohdan Verkkotunnus tai Aliverkkotunnus vierestä Muokkaa.
  5. Muokkaa olemassa olevia asetuksia tai lisää uudet asetukset.
  6. Valitse Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

• Jos haluat käyttää välitystä myös verkkotunnuksesi www-versiossa, varmista, että www:n A-tietue osoittaa kohteeseen @.

Lisätietoja

• Kaikkia verkkosivustoja ei voida peittää. Jos peitetty verkkotunnuksesi näyttää tyhjää valkoista sivua, sinun on vaihdettava asetukseksi Vain välitys tai pyydettävä verkkohotelliltasi lupaa peittämiseen.
  • Pidä verkkotunnuksesi aktiivisena ja vältä sen vanhentumista käyttämällä automaattista uusimista.