Muokkaa verkkotunnuskansioita

Sen jälkeen kun olet luonut verkkotunnuskansion, voit muokata asetuksia milloin vain.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikosta Asetukset ja sitten Hallitse kansioita.
    valitse hallitse kansioita
  3. Napsauta kynäkuvaketta sen verkkotunnusten kansion vierestä, jota haluat muokata.
  4. Tee muutokset, mukaan lukien edustajien kansiokäyttöoikeudet.
  5. Napsauta “Save” (tallenna).