Muokkaa verkkotunnuskansioita

Muokkaa verkkotunnuskansioita ja muuta esimerkiksi nimen ja kuvauksen tietoja. Voit myös tehdä muutoksia edustajien, joilla on verkkotunnustasi käyttöoikeus, kansio -oikeuksiin.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella oleva Kansiot -kuvake, valitse muokattava kansio ja valitse sitten Muokkaa kansiota .
    valitse Muokkaa kansiota
  3. Muokkaa kansion tietoja tarpeen mukaan.
    Huomautus: Kaikki verkkotunnukset -kansion nimeä ja kuvausta ei voi muokata.
  4. Valitse edustajien käyttöoikeustaso kytkemällä Hallinnan käyttöoikeudet ja Siirron käyttöoikeudet päälle tai pois päältä.
  5. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna.