Muokkaa verkkotunnussalkun sarakkeita

Luo mukautettu näkymä verkkotunnussalkustasi muuttamalla näkyviä sarakkeita tai siirtämällä sarakkeet eri järjestykseen. Mukautettujen näkymien avulla voit skannata nopeasti verkkotunnustiedot, kuten vanhenemispäivämäärät, automaattisen uusimisen asetukset ja suojaustasot.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Sarakkeet -kuvake verkkotunnusluettelosi yläpuolelta.
    kuvakaappaus, josta näkyy olders -kuvake
  3. Valitse, mitkä sarakkeet näkyvät, valitsemalla sarakkeiden nimien vieressä olevat valintaruudut tai poistamalla niiden valinnat. Palaa oletusasetuksiin valitsemalla Palauta oletusasetuksiin .
  4. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna.

Verkkotunnuksesi salkku latautuu uudelleen valitsemillasi uusilla sarakevaihtoehdoilla.

Huomautus: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain työpöytäkokemuksessa.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Vie hiiri Siirrä -kuvakkeen päälle uudelleensaraketta vastaavan sarakkeen yläosassa.
    Näyttökuva, joka näyttää siirtotoiminnon
  3. Vedä ja pudota sarake uuteen kohtaan toisen sarakkeen vieressä.
  4. Siirrä kaikki muut sarakkeet uuteen paikkaan, kunnes näkymä mukautetaan mieleisekseen.

Verkkotunnusportfoliosi ladataan valitsemillasi uusilla sarakevaihtoehdoilla, ja muutokset tallennetaan automaattisesti.