Muokkaa videota GoDaddy Studio -sovelluksessa

Huomautus: Video on tällä hetkellä saatavilla vain GoDaddy Studio -mobiilisovelluksessa.

Kun olet lisännyt videon , voit muokata videon kokoa, kääntymistä ja pituutta.

Olemassa olevan videon muokkaaminen:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja napauta sitten projektia, jonka kanssa haluat työskennellä.
  3. Napauta videota, jota haluat muokata.
  4. Napauta esiin tulevassa bannerissa Muokkaa , jos haluat tehdä muutoksia olemassa olevaan videoon, Trim , jos haluat lyhentää videon pituutta, tai korvaa , jos haluat poistaa videon ja lisätä uuden.

Jos päätät muokata, näytön alaosassa olevasta valikosta voit:

• Lisää suodatin
    • Säädä asetuksia, kuten valotus, kontrasti, värikylläisyys ja lämpö
    • Muuta videon kokoa
    • Säädä peittävyyttä (kuinka kiinteä tai läpinäkyvä videosi on)
    • Kierrä videota
    • Lisää sävy
    • Siirrä videota pikselillä kerrallaan ja aseta se haluamaasi paikkaan
    • Sekoita video muihin projektisi elementteihin
  5. Ota muutokset käyttöön napauttamalla valintamerkkiä oikeassa yläkulmassa.
  6. Lisää video

Huomautus: Taso kerroksien pinoamisjärjestys heijastaa sitä, missä kuvion kukin osa näkyy kankaassasi. Ylimpänä oleva kerros on edessä.

7. Jos haluat muuttaa videokerroksen sijaintia, valitse näytön yläreunastaGoDaddy Studion kerrosten kuvake iOS tasojen kuvake. Kosketa ja pidä painettuna videon sisältävän kerroksen oikealla puolellaGoDaddy Studion kerrosten kuvake iOS valintakuvaketta ja vedä se sitten uuteen paikkaan.
  8. Jos haluat lisätä tekstiä videosi päälle, napauta näytön alaosassa olevassa valikossa Teksti -kuvaketta. Lisää teksti ja napauta valintamerkkiä oikeassa yläkulmassa. Voit muokata tekstiä normaalisti käyttämällä näytön alareunan valikkoa.
  9. Lisää video

Liittyviä tietoja