Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta asiakkaan olemassa olevaa tapaamista tai tapahtumaa

Joskus elämää tapahtuu, ja sinun on muutettava asiakkaan tapaamisaikaa tai tapahtuman aikaa.

Huomautus: Voit vaihtaa vain eri tyyppisen tapaamisen tai toistuvan tapahtuman ajankohdan ja päivämäärän. Jos haluat muuttaa tapahtumatyyppiä, katso Asiakkaan lisääminen olemassa olevaan verkkotapaamiseen tai -tapahtumaan . Kertaluonteisia tapahtumia ei voi vaihtaa eri aikaan tai päivämäärään, koska ne tapahtuvat vain kerran.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Koontinäytössä Tapaamiset > Kalenteri . Näet luettelon kaikista tulevista tapaamisista ja tapahtumista.
  4. Avaa asiakkaan varaus.
    • Jos kyseessä on toistuva tapahtuma, valitse kohde, niin näet lisätietoja tapahtumasta. Valitse sitten asiakas nähdäksesi asiakkaan tiedot.
    • Valitse tapaamisia varten tapaaminen, niin näet asiakkaan tiedot.

Huomautus: Valitse asiakkaan nimi päivittääksesi hänen nimensä ja yhteystietonsa tai lisätäksesi muistiinpanoja asiakkaasta.

5. Jos haluat muuttaa ajanvarausta tai päivämäärää , valitse Muokkaa varauksia tapaamisia ja toistuvia tapahtumia varten.