Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta edustajan käyttöoikeustasoa

Jos olet myöntänyt edustajien käyttöoikeuden muille, voit muuttaa heidän käyttöoikeustasojaan, jolloin voit hallita, mitä he voivat tehdä tililläsi.

1. Mene yritykseesi GoDaddy Edustaa pääsyä sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Vuonna Ihmiset, jotka voivat käyttää tiliäni osio, vieressä edustajan jonka käyttöoikeustasoa haluat muuttaa Muokkaa.
    napsauta Muokkaa
  3. Valitse uusi käyttöoikeustaso ja napsauta sitten Tallenna .

Huomautus: Voit poistaa edustajan tililtäsi napsauttamalla Poista ( Tallenna -painikkeen alla).