No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta GoDaddy Pron automaattisen varmuuskopioinnin aikataulua

Voit ajoittaa automaattiset varmuuskopiot jokaiselle verkkosivustolle eri tavalla. Suosittelemme päivittäisiä varmuuskopioita tavallisille WordPress-sivustoille, jotka saavat kommentteja tai sisältöpäivityksiä kerran viikossa.

Huomautus: Kuukausittaiset varmuuskopiot sisältyvät ilmaiseen Varmuuskopiointityökaluun, kun taas Viikoittainen ja Päivittäinen varmuuskopiointi ovat osa Premium Backup -työkalua, joka on ilmainen yrityksen GoDaddy isännöimille verkkosivustoille.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Sivustot.
  3. Vie hiiri verkkosivuston päälle ja napsauta Varmuuskopiot .
    Avaa Varmuuskopiot
  4. Napsauta Asetukset oikeassa yläkulmassa.
  5. Napsauta Varmuuskopioinnin aikataulu ja liu'uta painike haluamaasi aikatauluun.
  6. Aseta aloitusaika ja napsauta Tallenna asetukset .