No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta GoDaddy Pron yhteystietoasetuksia

Voit valita GoDaddy Pron kohteet, joihin haluat olla yhteydessä tai joille on ilmoitettu sinulle, mukaan lukien tili, erikoistarjoukset ja tuotetiedot.

Huomautus: Yhteystietojen asetusten muuttaminen ei vaikuta jo määrittämiisi tapahtumailmoituksiin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Koti.
  3. Napsauta kuvaa oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Asetukset .
    Avaa asetukset
  4. Napsauta Tietosuoja -asetukset .
  5. Valitse Yhteydenottoasetukset -osiosta, miten haluat kuulla meiltä.
    • Tapahtumailmoitukset ovat kriittisiä ilmoituksia ja päivityksiä, jotka liittyvät tiliisi ja tuotteisiisi. Näitä vaaditaan palveluvelvoitteiden täyttämiseksi (tilausten vahvistukset, salasanan palauttaminen, tilivalmiit ilmoitukset, uusimiset ja tietoturvailmoitukset), eikä niitä sellaisenaan voida poistaa käytöstä.
    • Tilin yhteenveto ja päivitykset ovat tilin ja profiilin yhteenvetoja, jotka sisältävät asiaan liittyviä tietoja, uutisia ja tarjouksia, jotka pitävät sinut ajan tasalla tilistäsi ja tuotteistasi.
    • Tuotetiedot ja uutiset ovat tuotepäivityksiä, tietoja ja uutiskirjeitä, jotka saattavat kiinnostaa sinua.
    • Kampanjatarjousten ja kyselyjen avulla voit vastaanottaa kampanjatarjouksia ja satunnaisia kyselyjä, jotka auttavat meitä parantamaan tarjoamiamme tuotteita ja palveluja.
  6. Napsauta Tallenna asetukset . Nämä asetukset vaikuttavat vain GoDaddy Pro -tiliisi.