Office 365 GoDaddyltä Ohje

Muuta käyttäjän sähköpostisalasana

Varoitus: Tämä artikkeli koskee vain Office 365 -käyttäjien sähköpostisalasanojen muuttamista.

Office 365 -tilisi ylläpitäjänä voit vaihtaa oman salasanasi tai kenen tahansa tilisi käyttäjän salasanan. Lähetät heille tilapäisen salasanan, jonka avulla he voivat vaihtaa oman salasanansa.

Huomautus: Jos et ole tämän tilin ylläpitäjä ja olet unohtanut salasanasi, voit lähettää itsellesi sähköpostiviestin salasanan vaihtamista varten.

1. Napsauta Office 365 -tilissäsi Koontinäyttö.
  2. Napsauta haluamaasi sähköpostiosoitetta kohdassa Käyttäjät.
  3. Napsauta Hallitse-kohdassa Salasana.
  4. Valitse yksi seuraavista:
    • Syötä käyttäjälle uusi salasana Uusi salasana -kenttään. Syötä sama salasana sen jälkeen Vahvista salasana -kenttään.

Huomautus: Salasanan vaihtaminen saattaa kestää enimmillään 30 minuuttia.

• Napsauta Luo tilapäinen salasana ja anna sitten sähköpostiosoite, johon tilapäinen salasana lähetetään.

Huomautus: Käyttäjä kirjautuu sisään Office 365 -sähköpostitiliinsä käyttäen tilapäistä salasanaa, minkä jälkeen häntä pyydetään välittömästi vaihtamaan salasanansa.

5. Napsauta Tallenna.