Muuta kommenttien hyväksyntäasetuksia WordPress-sivustossa

Ottamalla kommenttien hyväksyntää koskevat valinnat käyttöön WordPress-sivustossa voit varmistaa, että vain valtuutuksen saaneet kommentit näytetään sivustossasi.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Asetukset > Keskustelu.
  3. Valitse Ennen kommentin näyttämistä -osiossa valintaruutu haluamiesi vaihtoehtojen kohdalla niiden ottamiseksi käyttöön:
    • Kommentit edellyttävät manuaalista hyväksyntää.
    • Kommentin kirjoittajalla on oltava jokin aikaisemmin hyväksytty kommentti.
    Jos haluat poistaa jommankumman asetuksen käytöstä, poista rasti sen valintaruudusta.
  4. (Valinnainen) Jos haluat saada ilmoituksen joka kerta, kun sinun tulee joko hyväksyä tai poistaa kommentti, valitse Lähetä minulle sähköpostiviesti, kun -osiossa ruutu kohdassa Kommentti odottaa moderointia.
  5. Vieritä sivun alareunaan ja valitse Tallenna muutokset.

Näiden asetusten ollessa käytössä ne estävät roskapostittajia jättämästä valtuuttamattomia kommentteja sivustossasi.