Muuta kommenttien hyväksyntäasetuksia WordPress-sivustossa

To ensure that only authorized comments appear on your WordPress site, follow these steps to enable options for comment approval.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset ja sitten Keskustelu .
  3. Valitse Ennen kommentin näyttämistä -osiossa valintaruutu haluamiesi vaihtoehtojen kohdalla niiden ottamiseksi käyttöön:
    • Kommentit edellyttävät manuaalista hyväksyntää.
    • Kommentin kirjoittajalla on oltava jokin aikaisemmin hyväksytty kommentti.
    Jos haluat poistaa jommankumman asetuksen käytöstä, poista rasti sen valintaruudusta.
  4. (Valinnainen) Jos haluat saada ilmoituksen joka kerta, kun sinun tulee joko hyväksyä tai poistaa kommentti, valitse Lähetä minulle sähköpostiviesti, kun -osiossa ruutu kohdassa Kommentti odottaa moderointia.
  5. Vieritä sivun alareunaan ja valitse Tallenna muutokset.

Näiden asetusten ollessa käytössä ne estävät roskapostittajia jättämästä valtuuttamattomia kommentteja sivustossasi.