No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta kommenttien hyväksyntäasetuksia WordPressissä

Voit säätää automaattisia kommenttien hyväksyntäasetuksia WordPressissä. Tämä estää kommenttien roskapostin varmistamalla, että vain hyväksyttyjen käyttäjien kommentit näkyvät sivustolla.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Valitse Asetukset > Keskustelu
  3. Etsi Ennen kommenttia näkyy -osio
  4. Valitse ruutujen vieressä oleva ruutu tai poista valinta:
    • Kommentti täytyy hyväksyä manuaalisesti
    • Kommentin kirjoittajalla on oltava aiemmin hyväksytty kommentti
  5. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tallenna muutokset .
  6. Yritä kommentoida ilman kirjautumistasi nähdäksesi, ovatko asetukset muuttuneet.
    • Sinun pitäisi saada viesti, joka vastaa yllä olevaa valintasi.