No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta Linux -verkkohotellitilini PHP -latausrajoja

Näin voit muuttaa cPanelin avulla Linux -verkkohotellitilisi PHP -latausrajaa. Oletuksena raja on 32 Mt.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanel -aloitussivun Ohjelmisto -osiossa Valitse PHP -versio .
  5. CPanelin PHP -valitsimessa | laajennukset -sivulla, napsauta oikeassa yläkulmassa Vaihda PHP -asetuksiin .
  6. CPanelin PHP -valitsimessa | Vaihtoehdot -sivulla napsauta upload_max_filesize -arvoa, valitse uusi arvo valikosta ja napsauta sitten Käytä .
  7. Napsauta post_max_size -arvoa , valitse uusi arvo valikosta ja napsauta sitten Käytä .
  8. Valitse Tallenna.