Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta luottokorttini vanhenemispäivää tai laskutusosoitetta

On aina hyvä pitää luottokorttitietosi ajan tasalla tililläsi. Näin voit muuttaa tai päivittää kortin vanhenemispäivän tai laskutusosoitteen.

1. Mene yritykseesi GoDaddy maksutavat sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. ValitseKolmen pystysuoran pisteen kuvake valikon sen maksutavan vieressä, jonka haluat päivittää. Valitse Muokkaa .
  3. Jos haluat muuttaa laskutustietoja, valitse Muokkaa kohdan Laskutustiedot vierestä, päivitä tietosi ja valitse sitten Tallenna .
  4. Jos haluat muuttaa kortin vanhentumispäivää, muuta tarvittaessa Vanhentumispäivä -kohdan kenttiä.
  5. Kun olet valmis, valitse Tallenna maksutapa .