Muuta oman blogisi asetuksia

Haluatko muuttaa blogin ulkoasua tai vaikka antaa sille uuden nimen? Tai ehkä haluat päivittää sivustollasi näytettävän ulkopuolisen blogin osoitteen. Kaikkia näitä voidaan muokata blogipaneelissa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä pääikkunan näkymä blogiin ja napsauta jotain kyseisen osion kohtaa.
    Napsauta jotain blogiosion kohtaa
  4. Kun blogipaneeli avautuu, voit vaihtaa asetuksia Asettelu, Korostusväri, Otsikko ja valitusta asettelusta riippuen myös Taustakuva. (Voit myös lisätä Esittelyn, jossa selitetään blogin tarkoitus.
    Muuta blogin asetuksia

Huomautus: Valmis-painike näytetään heti, kun olet tehnyt ensimmäisen muutoksen, mutta voit jättää sen huomiotta ja tehdä kaikki muutoksesi ennen sen napsauttamista.

5. Kun olet tehnyt muutokset, sulje paneeli napsauttamalla Valmis tai siirry suoraan blogin muokkaukseen napsauttamalla Hallitse blogia, niin voit muokata kirjoituksia tai luoda uusia.