Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta osion asetteluja

Voit muuttaa minkä tahansa osion asettelua. Asettelut räätälöidään kullekin osiotyypille, olipa kyseessä sitten otsikko, kuvagalleria tai tilausosio.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse osio, jonka asettelua haluat muuttaa, ja valitse oikeasta yläkulmasta Asettelu.

Huomautus: Käytä Accent -painikkeita taustan värin vaihtamiseen ja Tasaus -painikkeita osion tekstin muuttamiseen.

Valitse Asettelu -nuoli
  4. Valitse Asettelu -paneelissa > , vieritä asetteluja ja valitse haluamasi.

Huomautus: Muuta toisen osion asettelua toistamalla vaiheet 3–4.

5. Valitse Valmis, jolloin muutokset tallennetaan automaattisesti.
  6. Kun olet valmis, näet lopputuloksen valitsemalla Esikatselu.
  7. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, valitse Julkaise sivusto tai Julkaise .