Muuta osion asetteluja

Voit muuttaa missä tahansa osiossa käytettyä asettelua. Asettelut on räätälöity kuhunkin osiotyyppiin sopiviksi – oli kyseessä sitten ylätunniste, kuvagalleria tai tilausosio.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta osiota, jonka asettelua haluat muuttaa, ja valitse sitten oikeasta yläkulmasta Asettelu.

Huomautus: Voit halutessasi vaihtaa otsikkoalueen taustaväriä napsauttamalla yhtä kolmesta värillisestä painikkeesta. Valinta ei vaikuta muiden osiotyyppien ulkonäköön.

Valitse Asettelu
  4. Selaa asetteluita paneelissa ja valitse sopiva napsauttamalla.

Huomautus: Muuta toisen osion asettelua toistamalla vaiheet 3–4.

5. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  6. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).