Muuta osion asetteluja

Voit muuttaa missä tahansa osiossa käytettyä asettelua. Asettelut on räätälöity kuhunkin osiotyyppiin sopiviksi – oli kyseessä sitten ylätunniste, kuvagalleria tai tilausosio.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Napsauta osiota, jonka asettelua haluat muuttaa, napsauta Asettelu-painiketta ylhäällä oikealla ja selaa paneelin asetteluja, kunnes löydät haluamasi.
    Valitse Asettelu
  4. Napsauta asettelua, jota haluat käyttää.

Muuta toisen osion asettelua toistamalla vaiheet 3–4.

5. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  6. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).