Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muuta PayPal Payments -laajennuksen API -tunnistetietoja

Tässä artikkelissa näytämme, kuinka voit muuttaa WooCommerce PayPal Payments -laajennuksen API -tunnistetietoja. Huomaathan, että tämä prosessi suoritetaan useimmiten joko vianmääritysvaiheessa tai turvatoimenpiteenä.

WooCommerce PayPal Payments -laajennuksen API -tunnistetietojen muuttamiseksi:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Siirry kohtaan WooCommerce > Asetukset > Maksut .
  3. Valitse PayPal -maksutapa.
  4. Seuraavalla sivulla sinun täytyy vierittää hieman alaspäin, kunnes löydät API -tunnistetiedot -osion.
  5. Napsauta Katkaise yhteys -painiketta alla olevan kuvakaappauksen mukaisesti. Huomaathan, että esimerkissämme käytämme Sandbox -tunnistetietoja, mutta prosessi on identtinen live -tunnistetietojen kanssa.
    Näytetään irtikytkentäpainike PayPal Payments -sovellusliittymän asetuksissa
  6. Tämän jälkeen sinun on ehkä siirryttävä sivustosi toiselle sivulle ja palattava takaisin PayPalin asetussivulle, jotta näet Yhdistä PayPaliin -painikkeen uudelleen.
  7. Napsauta painiketta, niin uusi selainvälilehti luodaan, joka kehottaa sinua kirjautumaan PayPal Business -tilillesi. Seuraa prosessia, kunnes sinut ohjataan takaisin sivustollesi.
  8. Jos haluat tarkistaa, että prosessi on suoritettu loppuun onnistuneesti, sinun pitäisi nähdä uudelleen Katkaise yhteys -painike ja sen alla olevat tunnistetiedot. Yritystilin uudelleen yhdistämisen pitäisi tehdä tarvittavat tunnistetiedot automaattisesti, joten olemme lähellä loppua.
  9. Valitse Tallenna muutokset -painike.
  10. (Valinnainen) Yritä tehdä live -tilaus varmistaaksesi, että muutos toimii odotetusti.