Linux-verkkohotelli (cPanel) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muuta sähköpostin reititystä Linux -verkkohotellissa

Jos sinulla on Linux -verkkohotellisivusto, mutta haluat käyttää eri sähköpostipalvelujen tarjoajaa (kuten Microsoft 365 ), sinun on ehkä päivitettävä cPanelin sähköpostireititys.

  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tuotesivullesi .
  2. Valitse Verkkohotelli ja valitse sitten Hallitse haluamallesi Linux -verkkohotellipaketille.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse cPanel-hallinta.
  4. Valitse Sähköpostin reititys .
  5. Valitse avattava Verkkotunnus -luettelo ja valitse verkkotunnuksesi.
  6. Valitse haluamasi postinvaihdin .
  7. Valitse Muuta .

Valitsemasi postinvaihtimen asetus on lihavoitu.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja