No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta sitä, kuka voi kommentoida WordPressissä

WordPressissä voit määrittää, kuka voi kommentoida viestejäsi ja sivujasi. Se auttaa ehkäisemään kommenttiroskapostia.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Valitse Asetukset > Keskustelu
  3. Etsi Muut kommentin asetukset -osio
  4. Valitse tai poista valinta ruudusta sen rivin vieressä, jossa lukee:
    • Kommentin kirjoittajan on annettava nimi ja sähköpostiosoite
    • Käyttäjät täytyy rekisteröidä ja kirjautua sisään kommentoidaksesi
  5. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tallenna muutokset .