Muuta sitä, mitkä sosiaalisen median painikkeet näkyvät

Kun lisäät sivustollesi osion Sosiaalinen media, voit lisätä painikelinkkejä sosiaalisen median tileihisi. Valittavia palveluita ovat Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube ja Google+.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä siihen kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta
  4. Valitse Lisää osio -paneelista Sosiaalinen.
    Valitse Sosiaalinen
  5. Napsauta Sosiaalinen-osioon lisättävien pienten painikkeiden riviä.
    Napsauta painikeriviä
  6. Kun Osio lisätty -vahvistusviesti ilmestyy ruudulle, napsauta Sosiaalinen-osiota, niin pääset lisäämään linkkejä sosiaalisen median tileillesi.
    Syötä linkit
  7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  8. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).