Kotisivukone Ohje

Muuta sitä, mitkä sosiaalisen median painikkeet näkyvät

Kun lisäät sivustollesi osion Sosiaalinen media, voit lisätä painikelinkkejä sosiaalisen median tileihisi. Valittavia palveluita ovat Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube ja Google+.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Verkkosivusto
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Vieritä siihen kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta
  5. Valitse Lisää osio -paneelista Sosiaalinen.
    Valitse Sosiaalinen
  6. Napsauta Sosiaalinen-osioon lisättävien pienten painikkeiden riviä.
    Napsauta painikeriviä
  7. Kun Osio lisätty -vahvistus tulee näkyviin, napsauta Sosiaalinen -osiota ja aloita linkkien lisääminen sosiaalisen median eri tileille. Sinulla on myös mahdollisuus valita asettelun väri tällä hetkellä. Voit valita mustaksi, valkoiseksi tai teemasi väriksi.
    Anna linkit
  8. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  9. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise -painiketta.