Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta sitä, mitkä sosiaalisen median painikkeet näkyvät

Anna verkkosivustosi kävijöille tapa vierailla sosiaalisen median sivustoillasi. Vaihtoehtoja ovat Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Yelp ja Houzz.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivulle ja sijaintiin, johon haluat lisätä sosiaalisen median painikkeet, ja lisää osio .
  5. Etsi Sosiaalinen -osio ja valitse Lisää .
  6. Lisää linkkejä sosiaalisen median tileillesi. Jos haluat, käytä Accent osiossa valita taustavärin (teeman väri, musta tai valkoinen).
  7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.