No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta SPF -tietuetta

SPF (Sender Policy Framework) -tietue on TXT -tietue DNS -vyöhyketiedostossasi. SPF -tietueet auttavat tunnistamaan, mitkä postipalvelimet saavat lähettää sähköpostia verkkotunnuksesi puolesta. Voit muokata olemassa olevaa SPF -tietuetta milloin tahansa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse DNS -hallinta -sivullamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake muokattavan SPF -tietueen vieressä.
  5. Muokkaa SPF -tietueen tietoja:
    • Isäntä: Verkkotunnus tai aliverkkotunnus SPF-tietueelle. Aseta tietue pääverkkotunnukseesi syöttämällä Isäntä-kenttään @.
    • TXT-arvo: Käytettävä SPF-sääntö. Ilmaise esimerkiksi, että sähköpostiviestit ovat sallittuja omalta sähköpostipalvelimeltasi mutta eivät muilta, kirjoittamalla v=spf1 mx -all. Lue lisätietoja SPF-tietueen syntaksista.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.