SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta SSL-varmenteen verkkotunnus (yleinen nimi)

Voit muuttaa SSL-varmenteen yleisen nimen, joka on ensisijainen verkkotunnus, jonka varmenne suojaa ja salaa. Kuinka muutat yleistä nimeäsi, riippuu siitä, missä varmenteesi isännöidään:

Verkkohotelli Tarvittavat toimet
Ensisijainen verkkotunnus yrityksen GoDaddy isännöintitilillä
  1. Poista varmenteen nykyinen sijainti .
  2. Muuta isännöinnin verkkotunnusta ( cPanel | Plesk )
  3. Seuraa alla olevia ohjeita.
Verkkosivustot + markkinointi tili
  1. Poista varmenteen nykyinen sijainti .
  2. Muuta verkkotunnus sinun Verkkosivustot + markkinointi tili.
  3. Seuraa alla olevia ohjeita.
Missään muualla Seuraa alla olevia ohjeita.
  1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja valitse muutettavan SSL-varmenteen vierestä Hallitse .
  3. Valitse Vaihda varmenteen suojaama sivusto .
  4. Valitse yksi seuraavista sen mukaan, missä verkkosivustoasi isännöidään:
  5. Verkkohotelli Tarvittavat toimet
    Jaettu hosting tai Site Builder Valitse Siirrä varmenne johonkin isännöitävistä verkkotunnuksista ja valitse sitten haluamasi toimialueen nimi.
    Muualla Valitse Vaihda toiseen verkkotunnukseen ja kirjoita yleinen nimi, jota haluat käyttää varmenteeseen.
  6. Valitse Lisää muutos .
  7. Jos toimitit palvelimeltasi varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR), kun sait alkuperäisen SSL-varmenteen, ja olet siirtymässä uuteen palvelimeen, sinun on lisättävä uusi muutos näppäile varmenne uudelleen uuden palvelimen CSR: n kanssa. Valitse Näppäile varmenne uudelleen , liitä uusi CSR ja valitse Lisää muutos .
  8. Valitse Lähetä kaikki muutokset.

Huomautus: Deluxe- ja Extended Validation SSL: n avulla voit muuttaa vain yleistä nimeä, et organisaation tietoja.