SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta SSL -varmenteeni verkkotunnus (yleinen nimi)

Voit muuttaa SSL -varmenteesi yleistä nimeä, joka on ensisijainen verkkotunnusnimi, jonka varmenne suojaa ja salaa. Se, miten muutat yleistä nimeäsi, riippuu siitä, missä varmennettasi isännöidään:

Verkkohotelli Tarvittavat toimet
Ensisijainen verkkotunnus GoDaddy -verkkohotellitilillä
  1. Poista varmenteen asennus sen nykyisestä sijainnista .
  2. Verkkohotellin verkkotunnuksen muuttaminen ( cPanel | Plesk )
  3. Noudata alla olevia ohjeita.
Verkkosivut + Markkinointi -tili
  1. Poista varmenteen asennus sen nykyisestä sijainnista .
  2. Muuta verkkotunnusta Websites + Marketing -tililläsi.
  3. Noudata alla olevia ohjeita.
Missä tahansa muualla Noudata alla olevia ohjeita.
  1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse SSL -varmenteet ja sitten Hallitse sen SSL -varmenteen vierestä, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Vaihda varmenteen suojaamaa sivustoa .
  4. Valitse jokin seuraavista sen perusteella, missä sivustoasi isännöidään:
  5. Verkkohotelli Tarvittavat toimet
    Jaettu verkkohotelli tai kotisivukone Valitse Siirrä varmenteesi johonkin isännöityyn verkkotunnukseesi ja valitse sitten verkkotunnus, jota haluat käyttää.
    Muualla Valitse Vaihda eri verkkotunnukseen ja anna yleinen nimi, jota haluat käyttää varmenteelle.
  6. Valitse Lisää muutos .
  7. Jos olet lähettänyt varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) palvelimestasi, kun sait alkuperäisen SSL-varmenteesi, ja olet siirtymässä uuteen palvelimeen, sinun on lisättävä lisämuutos, jotta voit varmentaa varmenteen uudelleen CSR: llä uusi palvelin. Valitse Varmenteen uusiminen , liitä uusi CSR ja valitse Lisää muutos .
  8. Valitse Lähetä kaikki muutokset.

Huomautus: Luksus- ja laajennetun vahvistuksen SSL -varmenteilla voit muuttaa vain yleistä nimeä, et organisaation tietoja.