4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muuta sukupolven 4 palvelimen isäntänimi

Näin voit vaihtaa 4. sukupolven VPS: n tai oman palvelimen isäntänimen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 palvelimen vierestä, jonka haluat nimetä uudelleen.
  3. Valitse tilin koontinäytössä sivun yläosassa Asetukset .
    valitse asetukset
  4. Valitse Palvelin -osiossa kohdan Isäntänimi vierestä Muuta .
  5. Syötä uusi isäntänimi Palvelimen isäntänimi -kenttään ja napsauta Tallenna. Isäntänimen täytyy täyttää vaatimukset, ennen kuin voit tallentaa sen. Kun olet tallentanut muutokset, uusi isäntänimi näytetään Asetukset-osiossa.

Huomautus: Jos käytät Pleskiä Windowsissa, sinun on käynnistettävä palvelin uudelleen ennen kuin uusi isäntänimi näkyy Pleskissä.