No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta tai poista jakeluryhmää

Voit muokata tai poistaa jakeluryhmiä Sähköposti ja Office -koontinäytöstä. Tämän avulla voit muuttaa jakeluryhmän nimeä, osoitetta, lisätä tai poistaa jäseniä tai poistaa ryhmän kokonaan.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Microsoft 365 -hallinta > Jakeluryhmät .
    Valitse Jakeluryhmät Microsoft 365 -hallinta -valikosta

Muokkaa jakeluryhmää

1. ValitseLyijykynäpainike muokkaa.
  2. Muokkaa jakeluryhmän nimeä , jakeluryhmän osoitetta tai molempia.
    Jakeluryhmän nimi, markkinointitiimi ja osoite, marketing@coolexample.com
  3. Kytke valitsin päälle, jos haluat organisaatiosi ulkopuolisten käyttäjien lähettävän sähköpostia tähän ryhmään. Muussa tapauksessa kytke se pois päältä.
  4. Valitse tai poista valintaruudut, jos haluat vaihtaa ryhmän jäseniä.
  5. Kun olet valmis, valitse Tallenna .

Poista jakeluryhmä

1. ValitseRoskakori -painike poista.
  2. Varmista, että poistat oikean ryhmän, ja valitse Poista .
    Poista jakeluryhmä

Voit palata tälle sivulle luomaan, muokkaamaan tai poistamaan muita jakeluryhmiä.