Poista verkkosivuston jäseniä

Käytä Websites + Marketing -jäsenosaa jäsenten poistamiseen, mikä estää heitä näkemästä verkkosivustosi yksityisiä sivuja.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Yhteydet-välilehti ja valitse Jäsenet.
    valitse jäsenet
  3. Valitse työpöydällä olevat nimet luettelosta, napsauta kolmen pisteen painiketta ja valitse Poista .
    valitse-poista

Huomautus: Pääset luetteloon mobiililaitteella valitsemalla kolmen pisteen painikkeen ja napauttamalla Valitse yhteystiedot . Valitse sitten nimet luettelosta ja napauta Poista .
    valitse-poista

4. Kun Vahvista -ikkuna tulee esiin, valitse Poista yhteystiedot . Valitut yhteystiedot poistetaan luettelosta.