Muuta tai poista verkkosivuston jäseniä

Käytä Website Builder -tuotteen Jäsenet-sivua jäsenluetteloiden päivittämiseen tai jäsenten poistamiseen, jolloin he eivät voi enää kirjautua sisään ja nähdä verkkosivustosi vain jäsenille tarkoitettuja sivuja.

Note: This feature is currently only available to U.S. customers.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)

Huomautus: Jos olet jo kirjautunut sivustollesi, napsauta Koontinäyttö ja siirry vaiheeseen 3.
    Napsauta Koontinäyttö

2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa. (Jos käytät tuotteen Website Builder verkkomyymälää, valitse vihreästä yläpalkista Hallitse kauppaa.)
  3. Napsauta ylhäällä olevasta vihreästä palkista Jäsenet.
    Napsauta vihreän palkin kohtaa Jäsenet
  4. Napsauta Jäsenet-ikkunassa kohtaa, jota haluat muokata tai jonka haluat poistaa.
    Napsauta jotain jäsentä
  5. Kun Muokkaa jäsentä -ikkuna avautuu, voit:
    • Päivittää jäsenen tiedot ja napsauttaa Tallenna.
      Napsauta muutosten jälkeen Tallenna
    • Napsauta Poista jäsen ja sitten vahvistusikkunassa Poista.
      Napsauta Poista jäsen
  6. Jäsenet-ikkuna näytetään uudelleen tekemilläsi muutoksilla.